KURSER – CIRKULÆR ØKONOMI

Hør om hvordan I gennem arbejde med bæredygtig forretningsudvikling og cirkulær økonomi kan skabe nye forretningsmuligheder og forbedre jeres konkurrenceevne - og få tilskud til indsatsen. Deltag på vores gratis gå-hjem møde i Aarhus (ny dato herfor er ikke fastlagt).

Hør om FN's 17 verdensmål for en bæredygtig global udvikling, og hvordan I kan opnå nogle strategiske fordele ved at arbejde med målene. Deltag i vores gratis gå-hjem møde i Aarhus (ny dato herfor er ikke fastlagt).

Få viden om FN's 17 verdensmål, hvilke mål der er relevante for jer, og hvordan målene kan skabe værdi for jer. Prøv vores vores interne ½-1 dags workshop, hvor vi sammen med jeres ledere og relevante medarbejdere arbejder konkret med at gennemgå og vurdere, hvordan I som virksomhed kan opnå nogle strategiske og forretningsmæssige fordele af at arbejde med FN's 17 verdensmål for en bæredygtig global udvikling.

Kom godt i gang med jeres bæredygtige udvikling. Prøv vores vores interne 1-dags workshop, hvor vi sammen med jeres ledere og relevante medarbejdere arbejder konkret med cirkulær økonomi, herunder ideer til jeres fremtidige indsats, så I kommer i gang med at gøre de rigtige ting i den rigtige rækkefølge, herunder hurtigt høster evt. lavthængende frugter.

Få gennemført en række konkrete forbedringer ved at få medarbejderne mere på banen og skab en medarbejderdreven forbedringskultur - tag et 2-3 dags kursusforløb og klæd jeres medarbejdere på til at løse konkrete problemstillinger, som de oplever i hverdagen.

Få inspiration og fastlæg konkrete planer for, hvordan I vil arbejde systematisk med Cooperate Social Responsibility - tag en 1-dags workshop om CSR og de forretningsmæssige muligheder.