KURSER – CIRKULÆR ØKONOMI

Hør om hvordan I gennem arbejde med bæredygtig forretningsudvikling og cirkulær økonomi kan skabe nye forretningsmuligheder og forbedre jeres konkurrenceevne - og få tilskud til indsatsen. Deltag på vores gratis gå-hjem møde i Aarhus (ny dato herfor er ikke fastlagt).

Hør om FN's 17 verdensmål for en bæredygtig global udvikling, og hvordan I kan opnå nogle strategiske fordele ved at arbejde med målene. Deltag i vores gratis gå-hjem møde i Aarhus d. 8. feb. 2018 kl. 14.00-16.00.

Få viden om FN's 17 verdensmål, hvilke mål der er relevante for jer, og hvordan målene kan skabe værdi for jer. Prøv vores vores interne ½-1 dags workshop, hvor vi sammen med jeres ledere og relevante medarbejdere arbejder konkret med at gennemgå og vurdere, hvordan I som virksomhed kan opnå nogle strategiske og forretningsmæssige fordele af at arbejde med FN's 17 verdensmål for en bæredygtig global udvikling.

Kom godt i gang med jeres bæredygtige udvikling. Prøv vores vores interne 1-dags workshop, hvor vi sammen med jeres ledere og relevante medarbejdere arbejder konkret med cirkulær økonomi, herunder ideer til jeres fremtidige indsats, så I kommer i gang med at gøre de rigtige ting i den rigtige rækkefølge, herunder hurtigt høster evt. lavthængende frugter.

Få gennemført en række konkrete forbedringer ved at få medarbejderne mere på banen og skab en medarbejderdreven forbedringskultur - tag et 2-3 dags kursusforløb og klæd jeres medarbejdere på til at løse konkrete problemstillinger, som de oplever i hverdagen.

Få inspiration og fastlæg konkrete planer for, hvordan I vil arbejde systematisk med Cooperate Social Responsibility - tag en 1-dags workshop om CSR og de forretningsmæssige muligheder.