Medarbejdere og samarbejdspartnere

Medarbejdere og samarbejdspartnere

Anders Chr. Haahr, direktør og ejer

Anders er direktør og ejer af Milestone Pro ApS. Han er uddannet civilingeniør inden for virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet og har siden taget en lang række efteruddannelser, herunder enkeltfags MBA i organisatorisk læring.

Han har arbejdet som virksomhedsrådgiver/konsulent siden 1986 og har været konsulent på flere end 250 virksomhedsprojekter inden for cirkulær økonomi, strategi-/forretningsudvikling og ledelsessystemer, hvoraf ca. 100 har omfattet en eller flere certificeringer inden for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001), arbejdsmiljø (ISO 45001/OHSAS 18001) m.fl.

Kunderne omfatter primært industrivirksomheder, men også forsyningsselskaber, kommuner og styrelser samt servicevirksomheder.

Kontaktdata:
Mail:
Tlf.: +45 4027 8657


 

 

Martina Lampasona, juniorkonsulent

Martina er juniorkonsulent hos Milestone Pro ApS. Hun er uddannet i økonomi og management fra Aarhus Universitet og har stor interesse inden på miljø og bæredygtighed - bl.a. i sit speciale om Optimering af Aarhus affaldssystem og et projekt om Samsø energieffektivitetsmodel.

Martina arbejder med kvalitetsledelsessystemer (ISO 9001) og andre ledelsessystemer samt med projekter inden for cirkulær økonomi, bæredygtighed og Cradle To Cradle.

Kontaktdata
Mail:
Tfl: + 45 91942519

 

Merete M. Nielsen, kontorleder

Merete forestår det administrative arbejde, herunder regnskabsføring og har været ansat siden 2004.

Kontaktdata:
Mail:
Tlf.: +45 8615 1714

 

Praktikanter

Vi tager løbende praktikanter ind med kompetencer og motivation til at arbejde med vores ydelser bl.a. inden for cirkulær økonomi. Vi foretrækker praktikanter, der enten er kandidater eller tæt på og som er motiverede af at arbejde som konsulenter i en periode. Vi oplever at flere af vores praktikanter kommer i arbejde f.eks. i vores netværk efter deres praktikperiode.

Kontakt os såfremt du har den rette profil og ønsker at komme i praktik f.eks. i 4-8 uger.

 

Samarbejdspartnere og netværk

Vi samarbejder med andre rådgivere og konsulenter på en række konkrete områder f.eks. strategiudvikling, bæredygtig forretningsudvikling, Industri 4.0 m.m. Vi har et stort netværk og en række gode samarbejdspartnere med relevans for os og vore kunder:

  • Clusters/netværk - f.eks. Lifestyle & Design Cluster, Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark (NBEN) og CLEAN
  • Konsulentfirmaer med komplementære, faglige profiler f.eks. inden for strategiudvikling, cirkulær økonomi, digitalisering m.v. f.eks. Four Squares Management Aps
  • GTS - f.eks. Teknologisk
  • Certificerende organer f.eks. DnV, Avancert, Dancert og Force
  • Universiteter  f.eks. i Aalborg og Aarhus

Vi bruger bl.a. dette netværk til at øge vores ressourcer og sikre opdaterede og fagligt kompetente ydelser.

 

Anders Chr. Haahr, direktør, Milestone Pro ApS

 

 

 

 

 

Martina Lampasona, juniorkonsulent, Milestone Pro