Medarbejdere og samarbejdspartnere

Medarbejdere og samarbejdspartnere

Anders Chr. Haahr, direktør og ejer

Anders er direktør og ejer af Milestone Pro ApS. Han er uddannet civilingeniør inden for virksomhedssystemer fra Aalborg Universitet og har siden taget en lang række efteruddannelser, herunder enkeltfags MBA i organisatorisk læring.

Han har arbejdet som virksomhedsrådgiver/konsulent siden 1986 og har været konsulent på flere end 300 virksomhedsprojekter inden for cirkulær økonomi, strategi-/forretningsudvikling og ledelsessystemer, hvoraf ca. 100 har omfattet en eller flere certificeringer inden for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001), arbejdsmiljø (ISO 45001/OHSAS 18001) m.fl.

Kunderne omfatter primært industrivirksomheder, men også forsyningsselskaber, kommuner og styrelser samt servicevirksomheder.

Kontaktdata:
Mail:
Tlf.: +45 4027 8657


 

 

Merete M. Nielsen, kontorleder

Merete forestår det administrative arbejde, herunder regnskabsføring og har været ansat siden 2004.

Kontaktdata:
Mail:
Tlf.: +45 6165 7261

 

Praktikanter

Vi tager løbende praktikanter ind med kompetencer og motivation til at arbejde med vores ydelser bl.a. inden for cirkulær økonomi. Vi foretrækker praktikanter, der enten er kandidater eller tæt på og som er motiverede af at arbejde som konsulenter i en periode. Vi oplever at flere af vores praktikanter kommer i arbejde f.eks. i vores netværk efter deres praktikperiode.

Kontakt os såfremt du har den rette profil og ønsker at komme i praktik f.eks. i 4-8 uger.

 

Konsulentsamarbejde i Circular Impact

Vi har taget initiativ til at etablere et nyt konsulentsamarbejde - Circular Impact, der er et netværk af særdeles erfarne konsulenter inden for ESG, bæredygtighed, grøn omstilling og cirkulær økonomi.

Netværket består pt af seks østjyske konsulentvirksomheder med hver deres ekspertområde og et fælles fundament i bæredygtig udvikling og grøn omstilling. Baggrunden er, at vi ofte oplever at rådgivning indenfor et område af den grønne omstilling, udløser spørgsmål og behov på andre områder.

Det kan være tidskrævende og komplekst for vores kunder at finde nye, kompetente rådgivere til det fortsættende arbejde. Det er den udfordring vi løser ved at samle alle nødvendige kompetencer i et netværk.

Vi tilbyder således "one-point entry" til vores samlede ekspertiser og kan derfor støtte jer gennem en række forskellige projekter fx i henhold til jeres 2030 udviklingsplan. Vi har således en række kudner, vi har samarbejdet med i en årrække om forskellige udviklingsprojekter.

Læs mere på samarbejdet på www.circularimpact.dk

 

Andre samarbejdspartnere og netværk

Vi samarbejder med andre rådgivere og konsulenter på en række konkrete områder f.eks. strategiudvikling, bæredygtig forretningsudvikling, Industri 4.0 m.m. Vi har et stort netværk og en række gode samarbejdspartnere med relevans for os og vore kunder:

  • Clusters/netværk - f.eks. Lifestyle & Design Cluster, CLEAN, Gate21, Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling Norddanmark (NBEN) og CLEAN
  • Konsulentfirmaer med komplementære, faglige profiler f.eks. inden for strategiudvikling, cirkulær økonomi, digitalisering m.v. f.eks. Four Squares Management ApS
  • GTS - f.eks. Teknologisk
  • Certificerende organer f.eks. DnV, Avancert, Dancert og Force
  • Universiteter  f.eks. i Aalborg og Aarhus

Vi bruger bl.a. dette netværk til at øge vores ressourcer og sikre opdaterede og fagligt kompetente ydelser.

 

Anders Chr. Haahr, direktør, Milestone Pro ApS