Workshops – Grøn omstilling og ESG i praksis

Workshops - Grøn omstilling og ESG i praksis 

Mange virksomheder er i disse år i gang med grøn omstilling og mange oplever stigende krav og forventninger fra kunder og EU om at arbejde med grøn omstilling og ESG i praksis. Den grønne omstilling med mange nye koncepter og begreber stiller nye krav til virksomhedens kompetencer inden for området.

Den grønne omstilling og nye EU-krav til ESG-rapportering medfører et pres for grøn omstilling og indebærer mange nye begreber og værktøjer. Det giver et stort behov for kompetenceudvikling af virksomhedens medarbejdere – ofte i samspil med en samtidig grøn omstilling i virksomheden.

 

Formål

Vi tilbyder kompetenceudvikling om grøn omstilling og ESG i praksis, hvor vi i øjenhøjde forklarer de mange nye begreber og værktøjer, og samtidig arbejder med opgaver relateret til jeres virksomhed, så kompetenceudviklingen kan understøtte jeres grønne omstilling i praksis.

Kompetenceudviklingen kan bestå af konkret oplæring af jeres medarbejdere i praksis kombineret med en eller flere workshops, evt. sammensat til et samlet workshopforløb. Dermed klæder vi jeres medarbejdere på til at komme i gang eller videre med grøn omstilling i jeres virksomhed. Workshops gennemføres hos jer for en eller flere medarbejdere efter aftale og tilpasses jeres præcise behov.

Workshops kan indeholde en lang række temaer, som virksomheden har behov for i sin grønne omstilling. For SMV-virksomheder er der gode muligheder for tilskud til kompetenceudvikling gennem programmet SMV:Grønne kompetencer.

 

Temaer

Vi tilbyder workshops inden for en lang række temaer, som kan udvælges, prioriteres og sammensættes efter jeres behov.

Hvis I skal i gang med grøn omstilling:

Hvis I allerede har erfaringer med grøn omstilling:

  • Bæredygtig ledelse
  • Indfør cirkulære designprincipper
  • Miljømærker fx svanemærke/ECO-label
  • Miljøvaredeklarationer (EPD)
  • Udvikl din serviceforretning
  • Få struktur gennem et klimasystem
  • Miljømarkedsføring og greenwashing
  • Grøn kommunikation og storytelling
  • SBTi (Scienced Based Targets initiative)
  • CDP (Carbon Disclosure Project)

 

Målgruppe

Workshops henvender sig til alle organisationer, der ønsker praktisk viden og nye kompetencer inden for grøn omstilling og ESG. Det kan omfatte bestyrelsen, ledelsen, nøglepersoner i virksomheden eller alle medarbejdere efter nærmere aftale.

 

Link

Læs mere om

Kontakt

Kontakt os for nærmere information eller et uforpligtende møde på tlf. 4027 8657 eller