KURSER

Kurser

Vi tilbyder primært kurser inden for følgende hovedområder (tryk på linket):

 

Introduktion

Vi har i de sidste 30 år gennemført workshops, kurser og vækstgruppeforløb inden for en lang række områder og har bl.a. uddannet flere end 1500 interne auditorer. Alle vore kurser ledes af vore erfarne konsulenter og bygger på deres praktiske erfaringer. Vi garanterer derfor for et godt udbytte.

Vores kurser gennemføres normalt internt hos jer for en gruppe af jeres medarbejdere og ledere.

Kurserne bygger på vores teoretiske kompetencer og praktiske erfaringer. De tager udgangspunkt i en praksisnær tilgang, hvor det handler om at få ”teorierne trukket ned på jorden”, og få dem omsat til en brugbar indsats i jeres virksomhed.

billede23 (2)Det kan være korte workshops på ½-1 dag, hvor I får ny inspiration til at se på jer selv og på jeres muligheder med nye briller og dermed får ideer til at udvikle virksomheden.

Det kan også være 2-3 dags kurser, der giver en dybere forståelse af det pågældende tema, og gør det muligt for deltagerne at træne i og dermed umiddelbart anvende det lærte i egen hverdag efter kurset.

Alle vore kurser er som udgangspunkt aktions-learning baserede, så der gennem rollespil, opgaver og praktisk træning fås en praktisk introduktion og læring med mulighed for refleksion over det lærte.

Alle vores kurser kan efter ønske gennemføres på engelsk.