Referencer – ESG og Cirkulær Økonomi

(Tryk på overskriften for at læse referencen)

Plastvirksomheden LS Net – Ny grøn forretningsmodel med afsæt i et nyt kvalitets- og miljøsystem

Vores konsulent har med sikker hånd og god inspiration hjulpet os med at opbygge vores nye kvalitets- og miljøsystem og udvikle vores nye, grønne forretningsmodel. Gennem projektet fik vi kortlagt vores miljø/klimaforhold, hvilket bl.a. gav inspiration til at anvende en anden plasttype til et produkt, og dermed reducere produktets CO2-udledning med ca. 80 %. Vi kan derfor varmt anbefale Milestone Pro.
.

Boligforeningen Østjysk Bolig – Workshop og projekt om FNs verdensmål

Vi ønskede at sætte mere fokus på FN’s verdensmål, – i første omgang ved at gøre det til hovedtema på vores årlige kursusweekend for alle interesserede medlemmer fra afdelingsbestyrelserne, i alt ca. 80 deltagere. Workshoppen blev en kæmpe succes, så vi har efterfølgende valgt at arbejde videre med at omsætte FN’s 17 verdensmål til konkrete, nye indsatser hos os.

 

Trævirksomheden Superwood A/S – Cirkulær økonomi og grøn forretningsmodel

Vi deltog i projektet Rethink Business – Fokuseret værdikædesamarbejde”, hvor vores konsulent hjalp os med at få overblik over vores nuværende bæredygtighed og mulighederne for at gøre det endnu bedre fremover.  Vi er gennem projektet blevet langt mere fokuserede i vores indsats og er rigtigt glade for det gode samarbejde, vi har haft.

 

Møbelvirksomheden Højer Møbler A/S – Cirkulær økonomi og grøn forretningsmodel

Ved at deltage i projektet Rethink Business – Fokuseret Værdikædesamarbejde har vi fået en klar køreplan for vores videre indsats i vores grønne forretningsmodel og Road Map. Vi har også denne gang været glade for den gode inspiration og processtøtte, vi har fået fra vores konsulent.

 

Det Grønne Rejsehold, NBEN – Workshop i bæredygtig forretningsudvikling

Vi har i hvert af de sidste 5 år haft 20-30 studerende og kandidater gennem et uddannelsesforløb på Det Grønne Rejsehold. Vi har haft konsulent Anders Chr. Haahr til at afholde en workshop om bæredygtig forretningsudvikling og konsulentrollen, og vi kan varmt anbefale ham, da han altid er inspirerende, professionel og “go to the point”.

 

Andre referencer

Vi har gennemført en lang række projekter med udvikling af grønne forretningsmodeller, nye servicekoncepter, FN’s verdensmål og andre former for grøn omstilling inden for en lang række brancher. Se nærmere i oversigten.