Referencer – Forretningsudvikling

(Tryk på overskriften for at læse referencen)

Vi havde igennem længere tid haft ideen til at udvikle et nyt forretningskoncept omkring Industri Service Management (ISM).  Da vi tidligere har samarbejdet med Milestone Pro om salgs­udvikling, valgte vi at bede Milestone Pro om at være projektleder på vores ISM-projekt.

 

Plus Pack A/S – salgsudvikling (KAM)

Vi besluttede at indlede et samarbejde med Milestone Pro om konsulentstøtte til vor salgsudvikling. Konsulenten har således været primus motor på vor indsats med at udvikle og indføre en ny topkunde­strategi. Resultaterne har været bemærkelsesværdige. Allerede det første år steg salget med 23%, og de kommende år fortsatte stigningen på det niveau, vi havde ønsket. Vi oplever, at projektet i høj grad har været en succes.
.

Alfa Laval Operations – Lean audit

Vi har arbejdet med vores Alfa Laval Produktions System projekt i nogle år og ønskede at forbedre hjælpen til vores fabrikker og distributionscentre for at holde momentum og energi i deres Lean-rejse. Vi kom i kontakt med konsulent Anders Chr. Haahr fra Milestone Pro, som havde et auditkoncept med fokus på en anerkendende tilgang, Vi kunne godt lide den idé, så sammen har vi udviklet et Lean audit koncept, som er egnet til vores produktionssystem. Erfaringerne og resultaterne er fantastiske.

 

Gabriel A/S – strategi, salgs- og forretningsudvikling

Vi har siden 1988 anvendt vor konsulent fra Milestone Pro som huskonsulent. Først til kvalitetsudvikling og -certificering, senere kom miljøledelse med. I de senere år har vi især anvendt Milestone Pro som led i vores strategiske arbejde med at indføre et strategisk ledelsessystem, vores topkundestrategi, forbedre vore forretningsprocesser samt udvikle vore kompetencer.

 

Trelleborg Hadsten A/S – outsourcing

Vi har arbejdet på at få udflyttet vor hjulproduktion i Danmark til vor nye fabrik i Letland. Med mange processer og meget erfarne medarbejdere havde vi en stor opgave med at få dokumenteret og overført medarbejdernes produktionsviden til vor nye organisation.

Vi havde brug for hjælp til dette arbejde og valgte tidligt i forløbet at involvere Milestone Pro, som vi kendte godt i forvejen. Vi har fået kompetent hjælp fra vor konsulent fra Milestone, der har fungeret som projektleder. Konsulentens indsats har i høj grad været med til at sikre, at vi så hurtigt har fået styr på vore processer og produktkvalitet på vor fabrik i Letland.