Flow.Vision A/S

Flow.Vision A/S 

Vi har siden starten satset på at levere kvalitetsanlæg til vore kinesiske kunders fulde tilfredshed, men vi måtte sidste år konstatere, at der på andre markeder er skærpede krav og forventninger til, at vi som leverandør kan dokumentere vores kvalitetsstyring gennem en ISO 9001-certificering.

Vi valgte derfor at igangsætte et kvalitetsprojekt og talte med forskellige konsulenter, der kunne hjælpe os med dette. Valget faldt på Anders Chr. Haahr, Milestone Pro A/S, fordi han havde en god tilgang til at kombinere kvalitets- og forretningsudvikling, forstod vigtigheden af at involvere medarbejderne i projektet og fordi der var en god personlig kemi mellem konsulent og ledergruppe.

Vi har været glade for den rådgivning, vi har fået fra vores konsulents side, og som har ført til, at vi på kun lidt over ½ år har kunnet opbygge, indføre, auditere og få certificeret vores nye kvalitetssystem og endda fået stor ros fra DnV.

Auditoren fra DnV roste systemets logiske struktur og fandt slet ingen afvigelser ved certificeringsaudit grundet en stor indsats fra hele organisationens side, og ikke mindst takket være vor projektleder og konsulent.

Læs evt. mere i artiklen "Flow.Vision fik hurtigt ISO 9001-certifikat".

Adm. Direktør Payam B. Salimi,
Flow.Vision A/S i Odense.  
 
www.flowvision-energy.com