Udviklingsprojekter – forretningsudvikling

Vi har hjulpet HB Products A/S i Hasselager med at søge midler under EUDP-programmet (Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram), hvorefter HB Products A/S har modtaget tilsagn på 2,5 mio. kr. Projektet blev gennemført i samarbejde med Teknologisk Institut samt 5 andre virksomheder, herunder flere internationale komponentleverandører inden for industriel køling bl.a. Alfa Laval og Grundfos.

Vi har udviklet ideen til og været projektleder på projektet ”Den nye industriarbejdsplads/-medarbejder”, som blev gennemført i samarbejde med Aalborg Universitet, en række Erhvervsskoler, konsulentfirmaer samt 3 produktionsvirksomheder; Alfa Laval Kolding A/S, Rose Poultry A/S, Skovsgård samt Flügger A/S med 3 fabrikker, i alt ca. 450 medarbejdere.

Ønsker I viden om og inspiration til, hvordan nye, bæredygtige servicekoncepter kan øge jeres forretning på en bæredygtig måde? Så læs nærmere om mulighederne i hæftet "Servicekoncepter i praksis", som bygger på et projekt med 15 byggevareproducenter i Midtjylland.