Østjysk Bolig

Østjysk Bolig - FN's verdensmål

Vi ønskede at sætte mere fokus på FN’s verdensmål, - i første omgang ved at gøre det til hovedtema på vores årlige kursusweekend for alle interesserede medlemmer fra afdelingsbestyrelserne, i alt ca. 80 deltagere. Vi hyrede derfor konsulent Anders Chr. Haahr fra Milestone Pro, som med støtte fra Niels Lund fra Fours Squares forestod en heldags workshop om FN’s verdensmål.

Workshoppen blev en kæmpe succes, idet jeg aldrig har oplevet et tilsvarende deltagerengagement på en kursusweekend før. Samtidig kom der mange gode forslag til, hvilke verdensmål/delmål, vi burde arbejde med, og hvad vi kunne gøre for at understøtte målene.

Vi skylder konsulenterne stor tak for indsatsen, - vi har sjældent oplevet nogle facilitatorer, der var så velforberedte på, hvad de vil sige. Vi har derfor nu besluttet at fortsætte samarbejdet med Milestone Pro og arbejde konkret med at understøtte flere af målene gennem en række arbejdsgrupper.

Vi er rigtigt glade for det gode samarbejde, vi har haft med vores konsulent, – han har været god til at opfylde vores ambitioner gennem konkret inspiration og en målrettet indsats. Vi har derfor besluttet at fortsætte samarbejdet med ham om realiseringen af vores mål og planer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Allan Søstrøm, Direktør for boliselskabet Østjysk Bolig

www.oestjyskbolig.dk