Gå hjem møde – FN’s 17 verdensmål

Gå-hjem møde - FN's 17 verdensmål

FN's 17 verdensmål, også kaldet SDG’ere (Sustainable Development Goals) beskriver de konkrete, kortsigtede mål, som skal realiseres inden for de kommende år og senest i 2030.

Målene blev vedtaget d. 25. sept. 2015 af FN’s medlemslande og er omtalt i en FN resolution (som § 51 i nr. A/RES/70/1). De 17 hovedmål understøttes af 169 delmål, som senere skal suppleres med indikatorer til måling af jordens tilstand på de forskellige måleområder.

I Danmark har regeringen præsenteret ”Handlingsplan for FN’s verdensmål” i marts 2017 med en beskrivelse af regeringens 4 prioriteter (vækst & velstand, mennesker, miljø og klima samt fredelige og trygge samfund) og deres relation til de enkelte verdensmål. Udgangspunktet er her, at Danmark allerede er ”… blandt de lande, som er allerbedst rustet til at bidrage til den globale opnåelse af verdensmålene”.

Men hvilken betydning har FN’s verdensmål for den enkelte virksomhed eller organisation? Hvordan kan virksomheden selv profitere af og bidrage til indsatsen?

Det kan virke som en stor opgave selv at besvare disse spørgsmål idet det kræver overblik over og viden om målene samt en prioritering af jeres indsats.

 

Formål

Formålet med gå-hjem mødet er at introducere FN’s 17 verdensmål, herunder sætte fokus på hvordan en virksomhed kan opnå nogle strategiske fordele ved at udvikle sin indsats og forretning i en mere bæredygtig retning og dermed bidrage til opfyldelse af verdensmålene. Undervejs diskuteres den praktiske betydning af verdensmålene i forhold til de deltagende virksomheder.

Gå-hjem mødet giver deltagerne viden og inspiration vedr. FN’s verdensmål og mulighed for at overveje, hvordan virksomheden kan arbejde strategisk med at opfylde dem.

 

Indhold

FN's 17 verdensmål for en bæredygtig global udvikling

Gå-hjem mødet har følgende program:

  • Indledning og præsentation
  • Introduktion til FN’s 17 verdensmål
  • Dialog – hvad betyder FN’s verdensmål i praksis?
  • Introduktion til de vigtigste mål set fra en virksomheds side
  • Dialog – hvordan kan verdensmålene skabe værdi for os?
  • Gør jeres forretning mere bæredygtig – gratis!
  • Afslutning

 

Tid og sted

Gå-hjem mødet afholdes:

  • Efter aftale (kontakt os for nærmere info)

ved Milestone Pro ApS, Klamsagervej 35, 1. sal, 8230 Åbyhøj

 

Pris og tilmelding

Deltagelse er gratis, men der opkræves 300 kr. i tilfælde af udeblivelse uden framelding (senest dagen før). Max. 2 deltagere pr virksomhed.

Kontakt Merete Nielsen på / tlf. 6165 7261 for tilmelding senest 2 dage før mødets afholdelse.

 

Link

Læs mere om:

.

 

Kontakt

Kontakt os for nærmere information eller et uforpligtende møde på tlf. 4027 8657 eller . Læs evt. mere på www.milestone-pro.dk