Vækst gennem nye forretningskoncepter

Vækst gennem nye forretningskoncepter - Intego A/S fik 2 nye koncepter

Efter en række gode år oplever mange virksomheder, at der nu skal arbejdes hårdere for at opretholde eller øge omsætningen. Er der tale om et faldende marked, skal markedsandelen øges for at opretholde omsætningen. Det kan f.eks. ske ved at øge virksomhedens produktportefølje, så der populært sagt er flere varer eller ydelser for kunderne at vælge imellem.

Det er normalt en krævende opgave, at udvikle og implementere nye forretningskoncepter og ydelser, og det er sjældent noget, der har en umiddelbar effekt på kort sigt – der er typisk tale om en mere langsigtet indsats.

At indsatsen dog lønner sig, er Intego A/S et godt eksempel på. Intego A/S er en af Danmarks mest specialiserede og kundeorienterede virksomheder inden for værdiskabende el-tekniske løsninger til industri, erhverv og infrastruktur. Intego A/S har ca. 400 medarbejdere med hovedkontor i Aalborg og afdelinger i hele landet.

- Vi havde gennem længere tid haft ideen til at udvikle et nyt forretningskoncept omkring Industri Service Management (ISM), men savnede ressourcer til at løfte opgaven, fortæller adm. direktør Jens Frost Mikkelsen, Intego A/S.

- Da vi tidligere har samarbejdet med Milestone Pro om salgsudvikling, valgte vi at bede vor konsulent fra Milestone Pro om at være projektleder på vores ISM-projekt, fortæller Jens Frost Mikkelsen og fortsætter, - Milestone Pro har sammen med vor projektorganisation udviklet og dokumenteret ISM-konceptet samt været i dialog med en række potentielle kunder, hvilket i øvrigt gav inspiration til yderligere et nyt forretningskoncept.

ISM-konceptet er dokumenteret i en ISM-manual med beskrivelse af mål, organisering, processer og værktøjer, hvilket medfører aftalte ”spilleregler” for markedsføring, salg og levering af ISM. Endvidere er der udpeget en ISM-konceptchef som ansvarlig for drift og udvikling af ISM, siger Jens Frost Mikkelsen.

- Der har generelt været stor kundeinteresse for ISM-konceptet, som allerede har ført til en større kundeopgave, tilføjer Jens Frost Mikkelsen og afslutter, - vi oplever, at projektet har været en succes, hvorfor vi gerne anbefaler Milestone Pro til udvikling af nye forretningskoncepter.

Læs mere om Intego A/S på www.intego.dk og om konceptet Industri Service Management (ISM) på http://intego.dk/losninger/ism

Link

Læs mere om:

Kontakt

Kontakt os for nærmere information eller et uforpligtende møde på tlf. 4027 8657 eller . Læs evt. mere på www.milestone-pro.dk

jensfrost

Jens Frost Mikkelsen
Adm. direktør Intego A/S
www.intego.dk