Lev i pagt med dig selv og naturen på Petersholm

Lev i pagt med dig selv og naturen på Petersholm

Petersholm er et lille minisamfund – et community – med enkelte faste beboere men ikke mindst en række frivillige fra hele verden, som bor på gården i kortere eller længere perioder. Gården har 4 hektar og ligger nær Odder i Midtjylland.

Petersholm fungerer primært som Bed & Breakfast, hobbygård og terapicenter. Gården producerer en række miljøvenlige rengøringsmidler, probiotiske drikkevarer, frugter og grøntsager dyrket uden brug af kemikalier. Desuden produceres kunsthåndværk.

Ejeren af gården, Andrea Moreno fortæller: - vi drømmer om, at vi tager os af hinanden og jorden ved at dele en sund, bevidst og bæredygtig levevis. Vi vil være et hjem for mangfoldighed og en bæredygtig legeplads, hvor vi kan vokse, være eller finde os selv. Vi går ind for reduce – reuse – recycle, så vi forsøger at være så bæredygtige som muligt og skabe et rent miljø også for de næste generationer.

Vi ønsker at skabe nye ting med alle de ressourcer, vi allerede har og at finde ressourcer til at skabe og fortsætte vores forskellige projekter. Vi har bl.a. for nylig etableret to køkkenhaver efter permakulturelle og biodynamiske principper, fortæller Andrea. Det var derfor oplagt for os at gå med i programmet Rethink Business – Fokuseret værdikædesamarbejde med Lifestyle og Design Cluster som operatør og Milestone Pro ApS som konsulent, slutter hun.

Gennem programmet får Petersholm kortlagt og afklaret sin nuværende indsats inden for cirkulær økonomi og fastlagt en konkret plan for de kommende års indsats. Desuden fås inspiration til at udvikle gårdens forretningsmodel og gøre den endnu mere bæredygtig blandt andet i samarbejde med andre parter i værdikæden.

Læs mere om Petersholm her.

Der kommer senere en artikel om virksomhedens indsats og resultater med projektet.

Link

Læs mere:

Kontakt

Kontakt os for nærmere information eller et uforpligtende møde på tlf. 86151714 eller . Læs evt. mere på www.milestone-pro.dk