ELSK har stærkt fokus på bæredygtighed

ELSK har stærkt fokus på bæredygtighed

ELSK ApS er et lille modebrand etableret i 2013 inspireret af sine rødder i Thy og med et stærkt fokus på bæredygtighed. ELSK har en strategi om at tilbyde kvalitetstøj til damer og herrer, som belaster miljøet mindst muligt gennem anvendelse af sunde kvalitetsmaterialer med lang levetid, der giver værdi for pengene.

Ifølge Adm. dir. Lars Riis har ELSK bæredygtighed som en del af sin DNA og har allerede gennemført en lang række tiltag, herunder tilsluttet sig 1 % for the Planet samt 2020 Circular Fashion System Commitment, der forpligter virksomheden til en indsats vedr. CSR og cirkulær økonomi.

ELSK ønsker inspiration til, hvor virksomheden yderligere kan gøre en indsats f.eks. gennem dokumentation af egen bæredygtighed og inspiration til storytelling. ELSK er derfor gået med i programmet Rethink Business – Fokuseret værdikædesamarbejde, der har Lifestyle og Design Cluster som operatør og med Milestone Pro ApS som konsulent.

Gennem sin deltagelse i programmet får ELSK ApS afklaret sin nuværende indsats inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi samt fastlagt en konkret plan for de kommende års indsats, så ELSK bliver ved at gøre det bedre på området.

Læs mere om ELSK her.

Der kommer senere en artikel om ELSKs indsats og resultater med projektet.

 

Link

Læs mere:

 

Kontakt

Kontakt os for nærmere information eller et uforpligtende møde på tlf. 86151714 eller . Læs evt. mere på www.milestone-pro.dk