Bæredygtige designcarporte

Bæredygtige designcarporte

Er moderne carporte i galvaniseret stål bæredygtige? Ja, de kan i hvert fald holde taget 🙂 men de kan sandsynligvis gøres mere bæredygtige.

For at afklare mulighederne har Lyngsøe A/S meldt sig til Region Midtjylland-programmet Rethink Business – Fokuseret værdikædesamarbejde, der har fokus på indførelse af cirkulær økonomi i virksomheden og dens værdikæde.

Lyngsøe A/S i Hinnerup producerer carporte, overdækninger, redskabskure og cykelskure, hvor der er lagt vægt på et gennemtænkt og high-end design og at kunne levere produkter, der består af solide materialer og konstruktioner.

Gennem sin deltagelse i programmet får Lyngsøe A/S afklaret sine nuværende miljøpåvirkninger og indsats inden for bæredygtighed samt fastlagt en plan for sin fremtidige indsats. Desuden får virksomheden udviklet en mere grøn forretningplan med tilhørende forbedret værdikæde.

Ifølge Adm. dir. Jesper B. Poulsen ønsker virksomheden at gennemføre forbedringer, der er reelle og har tyngde. Han har derfor store forventninger til virksomhedens deltagelse i programmet, som netop er iværksat og gennemføres i 2018.

Læs mere om Lyngsøe A/S her.

Der kommer senere en artikel om Lyngsøe A/S' indsats og resultater med projektet.

 

Link

Læs mere:

 

Kontakt

Kontakt os for nærmere information eller et uforpligtende møde på tlf. 86151714 eller . Læs evt. mere på www.milestone-pro.dk