Gå-hjem møde om Digitalisering

Gå-hjem møde - Digitalisering

Digitalisering kommer i en hastighed, der oversigter alle eksperters vurderinger

Den digitale transformation bliver ofte kaldet for den fjerde industrielle revolution eller Industri 4.0.

Den digitale transformation bliver mere kompleks, da det i høj grader drejer sig om at erstatte brainware - det kan virke skræmmende, men udfordringen er, at se alle de spændende muligheder den medfører.

Digitalisering udfordrer alle dele af forretningen, og et godt sted at starte er, at indarbejde “det digitale” i strategier og udvikle (nye) forretningsmodeller, hvor produktet bæres til markedet digitalt.

Digitale forretningsmodeller er ofte karakteriseret af en tættere relation til kunden, at det fysiske produkt ”blot” er et middel og ikke et mål i sig selv og at betalings- og servicemodeller bliver fleksible. Det fordrer nye processer, kompetencer og ikke mindst mindset.

Forandringerne handler i høj grad om øget samarbejde med partnere i værdikæden, hvor partnernes forskellige styrker udnyttes til fælles værdiskabelse.

Men hvilken betydning har Digitalisering for den enkelte virksomhed? Hvordan kan virksomheden forretningsudvikle produkter, ydelser, processer, systemer og organisation i en teknologisk og omskiftelig verden? Hvilket mindset og kompetencer er der behov for i morgendagens forretning?

 

Formål

Formålet med gå-hjem mødet er at synliggøre muligheder og krav til digitalisering og Industri 4.0, herunder hvordan I får sat det på den strategiske dagsorden.

Undervejs diskuteres den praktiske betydning i forhold til de deltagende virksomheder.

Gå-hjem mødet giver deltagerne viden og inspiration vedr. digitalisering og Industri 4.0 samt mulighed for at overveje, hvordan virksomheden kan arbejde strategisk hermed.

 

Indhold

Gå-hjem mødet har følgende program:

  • Indledning og præsentation
  • Introduktion til Industri 4.0
  • Agil forretningsudvikling - Hvad afløser den traditionelle strategiplan?
  • Et bud på morgendagens mindset, kompetencer og kultur
  • Kig ikke til siden - Kig fremad og tænk stort!
  • Hvordan kan I komme i gang? - blandt fokus på innovationsnetværk og støttemuligheder
  • Dialog og afrunding

 

Tid og sted

Gå-hjem mødet afholdes:

  • d. 23. nov. 2017 kl. 14.00 – 16.30

v. Four Squares Management ApS, M.P. Bruuns Gade 29, 3. sal, 8000 Aarhus C

 

Mødet afholdes i samarbejde med Four Squares Management ApS, Aarhus.

 

Pris og tilmelding

Deltagelse er gratis, men der opkræves 300 kr. i tilfælde af udeblivelse uden framelding (senest dagen før). Max. 2 deltagere pr virksomhed.

Kontakt Merete Nielsen på / tlf. 8615 1714 senest d. 2. okt. 2017.

 

Link

Læs mere om:

 

Kontakt

Kontakt Four Squares Management ApS på eller os for nærmere information eller et uforpligtende møde på tlf. 86151714 eller . Læs evt. mere på www.milestone-pro.dk